Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Lezing over ouder worden- woensdag 14-11-2018 door Margaret Vink


Bij het ouder worden nemen onze krachten langzaam af. Misschien krijgen wij of onze dierbaren te maken met ziekte waar we onze krachten aan moeten wijden. Wat zijn de problemen die we tegen kunnen komen in het proces van ouder worden? Hoe kunnen we van onze laatste jaren een waardevolle en leerzame levensfase maken?
Lees verder »

Slaapspreekuur in gezondheidscentrum De Rozenhof


In gezondheidscentrum De Rozenhof, aan de Paulus Potterstraat 12c te Zutphen, gaat vanaf half oktober 2018 een slaapspreekuur van start. Hier kunt terecht met uw specifieke slaapprobleem. Samen vormen wij een beeld van uw gezondheid en welke benadering/therapie mogelijk ondersteuning kan bieden bij uw slaapprobleem.
Lees verder »

Privacyverklaring


Privacyreglement en Privacyverklaring De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft Therapeuticum de Rozenhof omschreven plichten, terwijl u wanneer wij uw gegevens verwerken, daarbij bepaalde rechten heeft. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). In ons privacyreglement informeren wij u over uw rechten en onze plichten zoals die gelden op grond van de AVG en de WGBO.
Lees verder »

Bijzonder aanbod volwassenen


Het Therapeuticum ‘de Rozenhof’ heeft een uniek diagnostisch aanbod ontwikkeld voor patiënten met medische klachten waarvoor niet direct een diagnose en behandeling werd gevonden. Deze patiënten kunnen een traject in het m...
Lees verder »

Ruimte te huur aangeboden


Heb je een eigen praktijk in de gezondheidszorg en ben je geïnteresseerd in werkruimte in een stimulerende omgeving, onder de rook van een antroposofisch gezondheidscentrum?
Lees verder »