Slaapspreekuur in gezondheidscentrum De Rozenhof

Publiciteitsfoto slaapspreekuur

Slapen als een roos …

Wie wil dat nou niet? Helaas is een goede slaap niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Minstens één op de  drie mensen heeft moeite met inslapen, doorslapen of met beiden. Met alle gevolgen van dien: moeheid, concentratieproblemen, somberheid, verminderde weerstand.

In gezondheidscentrum De Rozenhof, aan de Paulus Potterstraat 12c te Zutphen, gaat vanaf half oktober een slaapspreekuur van start. Hier kunt terecht met uw specifieke slaapprobleem. Dat kan via een intakegesprek met verpleegkundige Freya Pardoel, die een uur de tijd voor u neemt en met u samen een beeld vormt van uw gezondheid en welke benadering/therapie mogelijk ondersteuning kan bieden bij het slaapprobleem.

Op zaterdag 13 oktober wordt het slaapspreekuur officieel gelanceerd. Fysiotherapeute Nicole Nolet verzorgt een korte inleiding over slapen, waken en de wereld van de nacht. Vervolgens vertelt verpleegkundige Freya Pardoel hoe tijdens het intakegesprek een beeld wordt opgebouwd over uw gezondheid – leefstijl en slaapprobleem. Daar kunnen zelfzorg adviezen uit voortkomen of een verwijzing naar één van de therapeuten van de Rozenhof. En voor wie dat wil kan er ook zelf wat ervaren worden: een ademhalingsoefening, een lavendel oliekompres of slaap-bevorderend eten en drinken.

De presentatie van het slaapspreekuur is op zaterdag 13 oktober van 10 tot 11.30 uur.

Adres: Gezondheidscentrum de Rozenhof, Paulus Potterstraat12c, Zutphen
De toegang is gratis. Opgave vooraf is fijn (via Freya Pardoel 0626964890 of info@freyapardoel.nl) maar u bent ook welkom als u op het laatste moment besluit te komen.


05-10-2018